18 Oca 2018

ÖĞRENCİLERİMİZ TAK KARTAL ATÖLYESİ’NİN ÇALIŞTAYINA KATILDI

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ TAK KARTAL ATÖLYESİ’NİN ÇALIŞTAYINA KATILDI.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Şeyda ACAR ve Ebru DAĞ TAK Kartal Atölyesi’nin ‘’Tasarımcılar Kapadokya’da’’ adı altında düzenlemiş olduğu çalıştayda Üniversitemizi temsil etmiştir.

Çalıştayda Kapadokya’da birçok bölge için ayrı tasarım grupları oluşturulmuş; öğrencilerimiz Gülşehir ilçesinde bulunan Kartal Belediye Oteli’nin yakın çevresiyle ve otel altındaki mağaralarla bütünleşmesini sağlayacak öneriler geliştiren tasarım grubunda yer almıştır. Öğrencilerimiz etkileşim mekânları, mağaralara fonksiyon verilmesi, eksi kotta toplantı odası ve aydınlatma tasarımı üzerine eskizler hazırlayarak; alçı ve diğer materyallerle birlikte bir program oluşturmuşlardır. Çalıştayın son günü tüm gruplar sunumlarını gerçekleştirmiş ve katılımcılara sertifikaları verilmiştir.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.