8 Nis 2016

Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi’nin Kitabının Lansmanı

Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi ve Dr. Sasha Toperich’in  Johns Hopkins Üniversitesi tarafından basılan yeni kitaplarının lansmanı 4 Mayıs 2016’da saat 14:00-16:00 arası Johns Hopkins Üniversitesi SAIS-CTR’da yapılacaktır. Amerika-Bosna Vakfı’nın, Mediterranean Basin Initiative ve Gedik Üniversitesi’nin katkılarının olduğu bu organizasyonun açılış konuşmalarını Johns Hopkins Üniversitesi SAIS-CTR’dan Dr. Sasha Toperich yapacaktır. Moderatörlüğünü Yrd.Doç.Dr. Aylin Ünver Noi’nin yapacağı panelde Johns Hopkins Üniversitesi SAIS-CTR’dan  Shaazka Beyerle, Prof.Dr. Daniel Serwer, US German Marshall Fund’dan Sir Michael Leigh, Avrupa Parlamentosu Amerika Kongresi Liaison Ofisi’den Geoffrey Harris, USAID’den Alexander Sokolowski  konuşmacı olacaktır.