15 Şub 2017

Uzaktan Eğitim Hakkında Bilgilendirme

Öğrencilerin Dikkatine,

1. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılından başlayarak Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (ATA102); İngilizce I  (ING101);  İngilizce II (ING102)  ve Türk Dili ( TUR102) derslerinin  eğitimi, “Uzaktan Eğitim” yolu ile gerçekleştirilecektir. Uzaktan Eğitim ile ilgili aşağıdaki bilgileri dikkatle okumanız ve gereğini yapmanız  önemle rica olunur.
  2. Öğrenci İşleri Ofisi tarafından size verilen kullanıcı adı ve şifreyi ve yönlendirmeyi kullanarak e-ders çevrimiçi uzaktan eğitim portalına giriş yapınız. http://eders.gedik.edu.tr
  3. Ders paketi 14 haftadan oluşmaktadır. Öğrenciler birinci haftadan başlamak üzere, ilerleyen haftaları zamanı geldikçe görüntüleme yetkisine sahiptirler. (Örneğin 3.Hafta geldiğinde öğrenci ekranında aktif olarak 3.Hafta içeriklerini görecek ve dilerse geçmiş olan 1. ve 2. hafta içeriklerine de erişim sağlayabilecektir)
  4. Bu dersler için, haftada 2 saat yüz yüze danışmanlık eğitimi verilecek ve bu derslerin yer ve zamanı ders programınızda belirtilecektir. Bu derslere devam zorunluluğu yoktur. İsteyen öğrenciler devam edebilirler ve ilave çalışma yapabilirler.
  5. Adı geçen derslerin sınavları da diğer dersler gibi ara sınav, yarıyıl sonu sınavı (final) ve bütünleme sınavı şeklinde olacaktır. Sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde olacaktır.
  6. Sınavlar, sınav takvimine uygun olarak, diğer derslerde olduğu gibi dersliklerde gözetmen denetiminde yapılacaktır.
  7. Çevrimiçi uzaktan eğitim videolarını izleyip izlemediğiniz ve diğer çalışmaların gereğinin yapılıp yapılmadığı ders danışmanı tarafından görüntülenmekte ve rapor alınabilmektedir.
  8. Yapılacak olan sınavlar, videolardaki içeriklere ve yapılan diğer çalışmaların içeriğine uygun yapılacağından videoları izlemeniz ve diğer çalışmaları yapmanız çok önemlidir.

Başarılı bir eğitim dönemi geçirmenizi dileriz.

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
UZAKTAN EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Birim Koordinatörü Prof. Dr. Adnan ŞİŞMAN

Program Koordinatörleri:
Prof. Dr. Adnan ŞİŞMAN – Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
Okutman Türkan GÖK – Yabancı Dil (İngilizce)
Öğr. Gör. Mustafa SÜTÇÜ – Türk Dili