3 Ağu 2017

Üniversitemize Yeni Yerleşen Öğrencilerimiz İçin Kayıt Rehberi

Sevgili Öğrencilerimiz;

Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizi kutlar, İstanbul Gedik Üniversitesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Türkiye’nin en yenilikçi ve girişimci üniversitelerinden olan İstanbul Gedik Üniversitesi’nin öğrencisi oldunuz. Bizler de, sizlerle tanışıp büyüyen üniversitemiz ile birlikte güzel projelere imza atacak olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Uygulamalı eğitimiyle sizleri gerçek hayata hazırlayacak olan İstanbul Gedik Üniversitesi, sizleri; rekabet gücü yüksek, vizyoner, bireysel-mesleki ve etik standartları en üst düzeyde karşılayabilecek tam donanımlı mezunlar olarak iş hayatına hazırlayacak. Değerli akademik kadromuz, ülkemizin geleceğini daha güçlü ve daha aydınlık şekillendiren mezunlar olarak yetişmenizi sağlayacaklar.

İstanbul Gedik Üniversitesi’ni birlikte geliştirip güzelleştireceğiz. Bizler, hayallerinize ulaşmanın ilk günü olan kayıt günümüzde sizleri bekliyor olacağız.

Kayıt süreci için dikkat etmeniz gereken hususları da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Kayıt rehberi için tıklayınız.