2 Haz 2017

2017 Mezuniyet Töreni Hakkında Duyuru

Önlisans ve lisans mezun aday öğrencilerinin dikkatine!

16 Haziran 2017 tarihinde  (14:00-16:00) Çamlık Stadyumunda düzenlenecek olan Mezuniyet Töreni için tüm mezun adaylarının dikkat etmeleri gereken konular aşağıya çıkarılmıştır.

Katılım:

• Mezun aday listesi; lisans öğrencileri için 8. YY öğrencilerini, önlisans öğrencileri için ise 4. YY öğrencilerini kapsamaktadır.
  • Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerin 15.06.2017 günü saat 17:00’e kadar 50 TL deposit  ödeyerek (MYO kendi okulundan fakülteler Kartal A blok idari ve mali işlerden) biniş ve keplerini almaları gerekmektedir.  Tören esnasında dağıtım yapılmayacaktır.
  • Kep-binişi olmayan adayın ismi mezuniyet töreni listesinde yer almayacaktır.
  • Tören bitiminde kep ve binişlerinizi iade etmeniz halinde 30TL depozitonuz iade edilecektir.
  • Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1 saat önce Stadyumda birim sorumlularıyla biraraya gelmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenciler velilerinden ayrılarak binişlerini giyip, birim başkanlarının gözetiminde stattaki toplanma alanında geçit töreni için yerlerini alacakalardır.
  • Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.
  • Sahada güvenli yürümek için sivri topuklu ayakkabı giyilmemesi beklenmektedir.
  • Öğrenciler sahada yerlerini alırken velilerimiz trübünde yerlerini alacaklardır.

Davetiye

• Davetiyeler biniş teslimi esnasında verilecektir. Öğrenciler yalnızca öğrenci kimliğini göstererek alana girebilir.

Ulaşım ve Otopark:

• Çamlık Stadyumu Erguvan Sokak No 2, 34912 Çamlık Mahallesi Pendik